Tudjuk jól, hogy az Ön rendezvénye különleges és megszervezésével komoly céljai vannak. 

A céges rendezvények, az ügyfél party-k, az évzáró események, de még a konferenciák is olyan alkalmak, melyekkel az adott vállalat akarva akaratlanul hirdeti magát, így nő népszerűsége, ismertsége.

Tisztában vagyunk ügyfeleink eltérő igényeivel és alkalmazkodó készségünk lehetővé teszi, hogy úgy szervezzük meg az eseményt, ahogy Ön azt megálmodta.


Hogy jobban megismerjen minket, íme néhány gondolat:

  • Hiszünk benne, hogy minden esemény egyedi és megismételhetetlen,
  • Hiszünk benne és fontosnak tartjuk, hogy a vendéglátásnak gyorsnak és hibátlannak kell lennie, mert javításra nincs lehetőség,
  • Hiszünk benne, hogy összehangolt, precíz munkával mindez megvalósítható,
  • ​Bízunk benne, hogy Ön ránk bízza ezt a feladatot.

Kik vagyunk mi?

​Cégünk a minőségi és jól átgondolt vendéglátásra specializálódott.​

A csapat vezetője vagyok, Oláh Károlynak hívnak. A főiskola elvégzését követően folyamatosan képeztem magam a rendezvényszervezés és vendéglátás szakterületén. 2001 óta foglalkozom vendéglátással, cégünk 2011 óta működik. 

Mostanra büszkén mondhatom, hogy egy komoly, munkája iránt elkötelezett csapat áll mögöttem. Ez a háttér biztonságot ad – nem csak nekem, hanem ügyfeleimnek is.​ 

Party service cégünk konyhai és eszközbázisa egyaránt megfelel a mai trendeknek és a legmagasabb szakmai követelményeknek. Azért, hogy az Ön rendezvénye

  • exkluzív,
  • sikeres,
  • precízen és garantáltan professzionálisan szervezett,
  • a vendégei számára szerethető, bonyodalommentes és a lehető legemlékezetesebb esemény legyen!

Az elmúlt években egyedülálló módszert dolgoztunk ki az ügyfeleinkkel való eredményes együttműködésre.  Ez hatékonynak bizonyult, hiszen megrendelőnk is kevesebb tennivalóval néz szembe, mivel nálunk saját ügyintézőt kap, aki minden szervezési gondot levesz a válláról. Csapatunk hatékony, rugalmas, határozott és rendkívül barátságos.

Üzleti filozófiánk, hogy hosszú távra tervezünk! Célunk, hogy olyan márkanevet építsünk a catering piacon, ami a megbízhatóságot és a minőséget tükrözi, ezért az Ön rendezvényét is úgy kezeljük, mintha a saját eseményünk lenne, a saját vendégeink számára. Mindenben részt veszünk az események kapcsán – nemcsak a kiszolgálásban, a vendégek kezelésében, de még a rendrakásban is.

 

“A minőségi és jól átgondolt vendéglátásra specializálódtunk”