A gasztronómia egy roppant izgalmas terület, ami nem csupán az új ismeretekről szól, hanem az élvezetekről is. Az egyedülálló ízek, étel kombinációk sokat hozzátesznek a jó közérzet megteremtéséhez is. Akik többször, jókat esznek, az egészségükre sem panaszkodhatnak, hiszen a minőségi élelmiszer alapanyagok fogyasztása ebben kulcsfontosságú szerepet tölt be.
Nem véletlen, hogy a különböző éttermek nagy forgalmat bonyolítanak le, illetve többen is érdeklődnek a catering szolgáltatások iránt. Egyesek hajlamosak ezeket a területeket összekeverni, ami bizonyos esetekben komoly kényelmetlenséget is okozhat. Javasolt ismerni a különbségeket, mert így sokkal világosabbá válik, hogy adott esetben mire van szükség.
Gyakran céges összejövetelek szervezői is összekeverik a fogalmakat, a tévedés pedig később, a szolgáltatónál derül ki. Sok időt, energiát meg lehet spórolni a szervezésnél, ha már rögtön elsőre a megfelelő irányba kezdenek érdeklődni az emberek.
Mik a jellemzői a catering szolgáltatásnak?

A catering cégek arról gondoskodnak, hogy a megrendelt ételeket, italokat az ügyfelek által kijelölt helyszínre szállítsák, majd azokat ott is szolgálják fel.
A menü is a megrendelők igényeihez van igazítva catering esetében. Azok a vállalkozások, amelyek haladnak előre a korral, nekik nem jelenthet kihívást alkalmazkodni az olyan elvárásokhoz, mint például az ételérzékenység.
A catering cégek általában teljes körű szolgáltatást kínálnak, vagyis akár még a party service-t is felkínálják az ügyfeleknek lehetőségként. Az asztalterítést, felszolgálást megéri a profikra bízni, hiszen így garantáltan nem marad el a hatás, így az ételek mellett az összkép is lenyűgözheti a meghívott vendégeket.
Összességében a catering egy alakítható szolgáltatás, ami sokkal jobban igazodik az egyén elképzeléseihez.
Mit ad a vendéglátás?

A vendéglátás már a helyszín tekintetében nagy mértékben különbözik a cateringtől. Ez esetben fix helyszínről beszélünk, ami lehet egy étterem, kávézó vagy bár is.
A vendéglátás területén is lehet találkozni széles körű szolgáltatásokkal, viszont ez esetben inkább rendezvényszervezésről vagy szálláshely biztosításról lehet szó. Sok vállalkozás igyekszik többféle alternatívát is kínálni a vendégeknek azért, hogy talpon tudjanak maradni.
A vendéglátóhelyek nem túl gyakran változtatnak a kínálaton. Vannak állandó ételek, italok, illetve igyekeznek a szezonális vagy napi menüvel is kedveskedni. Az, hogy éppen mi érhető el, az nagyban függ a vállalkozók elképzeléseitől is.
Különböző fogyasztói csoportok látogatják a helyeket, és nyitvatartási idővel is számolni kell.
Mindkét terület az italok, ételek biztosításával foglalkozik, viszont látványos különbségek figyelhetők meg. Ahhoz, hogy az ember tudja, hogy adott esetben mire van szüksége, tanácsos jobban felmérni az igényeket, ezáltal senkit nem érhetnek negatív élmények.
Cégünk évek óta foglalkozik cateringgel, aminek keretein belül igazán minőségi megoldásokat kínálunk. Naprakészek vagyunk, követjük a trendeket, így együtt egy igazán színvonalas eseményt szervezhetünk.
Az évek során nagyon sok ügyfélnek bizonyítottuk be azt, hogy a finom ételek, igényes tálalás sokat hozzátesznek a rendezvények színvonalához. Weboldalunkon minden lényeges információt megtalálhat rólunk. Bármilyen igényhez tudunk igazodni, garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkákkal.
Ha szeretne kérdezni, vagy ajánlatot kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel válaszolnak minden érdeklődőnek.