Az év vége felé közeledve, lassan szóba kerülnek azok az események, amiket a cégek elsősorban saját részre szerveznek. Az egész éves koncentrált munka és az év közben legyűrt kihívások után minden kolléga megérdemli, hogy egy kicsit lazítson. Karácsony, Mikulás környékén, még a téli és év végi ünnepek előtt, mindenhol szokás egy kisebb vagy nagyobb összejövetelt szervezni.
Az összejövetelt a kollégák, a céges ügyfelek, partnerek számára is szervezhetik, de lehet csak a céges alkalmazottaknak szóló esemény is a rendezvény. A év végi céges rendezvények szervezéséhez szervesen hozzátartozik a catering. Étel, ital, desszert, rágcsálnivaló nélkül a party eléggé sivár esemény lenne, ezért nem érdemes elhanyagolni a catering témáját.
Miért fontos a színvonalas catering egy év végi, céges eseményen?
A kollégák az év utolsó hónapjába lépve már alig várják a jól megérdemelt, közös kikapcsolódást. Az a legkevesebb, hogy finom falatokkal és kellemes italokkal várják őket a vendéglátók. A vendéglátók vagyis a cégvezetők részéről egyértelműen a megbecsülés jele, ha a kollégákat kiemelkedően igényes és színvonalas catering várja abban a néhány órában, amíg együtt ünnepelnek. Az alkalmazottak a legjobbat nyújtják egész évben a cégnek, ezt a hozzáállást fordítva is megérdemlik.
A finom ételek és italok a hangulat teremtésben vesznek részt, amire az esemény elején sokszor szükség is van. A résztvevők sokkal könnyebben tudják oldani a szociális szorongást, ha van valami a kezükben, amivel koccinthatnak, aminek az ízéről, külsejéről cseveghetnek.
A meghívottak beszélgetni, ünnepelni érkeznek, de akár táncolni is lehet, ha elég jó hozzá a hangulat. Egy beszélgetős összejövetelen vagy egy partyn nem szokás ölbe tett kézzel, üres asztal mellett ücsörögni.
Milyen catering illik az év végi partyra?
Az év végi céges partykat, a téli évszakban és az ünnepek előtti hangulat közepette ütemezik be. A catering típusa teljes mértékben az ügyfél igényektől függ. Az előzetes megbeszélésen tisztázunk pár kérdést: mekkora rendezvényre, hány főre kell számítani, milyen helyszínen rendezik meg az eseményt, mennyire formális jelleget kap a rendezvény.
A laza bulik és az elegáns vacsorák képezik a két végletet, de mindegyik céges eseményen helyet kaphatnak az ünnepi ételek. Az ügyfelek választhatnak a hagyományos és a divatosabb irányvonalak között. A catering csapatunktól kreatív ötleteket is kaphatnak az ügyfelek, mert mi szívesen kápráztatjuk el a vendégeket.
A téli hangulathoz kiválóan illenek a forró italok, alkoholos és mentes változatban, akár forró csoki sarkot vagy csoki szökőkutat, illetne fondue sarkot is be lehet rendezni a helyszínen. A kedvelt ünnepi desszerteket, flódnit, beiglit, habcsókot stb. kis csavarral, például mini méretben vagy pohárdesszertként is kínálhatjuk. Az esemény kaphat tematikát, például francia vagy olasz ünnepi ételek köré szerveződhet a catering.
A catering cégünk maximálisan teret nyit az aktuális trendeknek és igényeknek, ezért nem jelent problémát a számunka a mentes ételek előállítása, legyen az vegán, tejmentes, gluténmentes vagy egyéb.
Finomságokat kínálunk év végén is
A céges rendezvényszervezéshez színvonalas cateringet ajánlunk minden ügyfelünknek, aki szeretné az eseményre feltenni a koronát finom falatokkal. A honlapunkon a korábbi munkáinkból található fényképes összefoglaló, ami ízelítőt ad abból, mire számíthatnak az ügyfeleink.
Keressen minket bizalommal, ha szüksége van egy személyre szabott árajánlatra! A megadott elérhetőségeinken adunk felvilágosítást és válaszolunk a kérdésekre.