A   N A G Y   N A P  !!!

Az a nap, mikor megajándékozzátok egymást – egymással egy életre, csak tökéletes lehet!
Kastélyok, csodás angolkertek, egy előadóterem a szomszéd utcában vagy a folyópart  – bármilyen helyszínt is válasszatok, mi megtaláljuk a módját, hogy a vendégek kiszolgálása gyors és pontos legyen.  Olyan ételeket és italokat kínálunk, amilyenre vágytok. Biztosítjuk a megfelelő számú személyzetet, hogy senkinek se kelljen várakoznia, igazodunk a programsorhoz akár percre pontosan.  Mindehhez csak egy emberrel kell egyeztetnetek a csapatunkból. Ő meghallgatja a terveiteket, szükség esetén ellát tanácsokkal, hogy egyetlen tipikus esküvői baki se történhessen a Nagy Napotokon.

 

Kérhettek különleges alapanyagokból készített, igazán mutatós fogásokat, vagy hagyományos lakodalmi menüsort, a Fine Dine Catering mindenben naprakész. Velünk rengeteg időt spóroltok és megmentitek magatokat a bosszúságoktól is! Szeretnétek ízletes menüsort és színvonalas kiszolgálást? Akkor kérjetek ajánlatot itt ->  

 

Nézzük a részleteket, beszéljünk a vacsoráról és a hozzá kapcsolódó vendéglátásról…

Az alkalomhoz tökéletesen illő ajánlatot készítünk el számotokra, melyhez kellő elhivatottsággal állunk hozzá, hiszen tudjuk, mennyire fontos ez a nap Nektek. Irányító munkatársunk a helyszínen saját maga gondoskodik a vendéglátás gördülékenységéről, felügyeli a munkafolyamatokat és koordinálja a felszolgáló személyzetet.

A továbbiakban bemutatunk néhány tételt az ajánlatunkból, ezekből látni fogjátok a kínálat és az árak egy részét, illetve a cateringhez kapcsolódó egyéb szolgáltatásokból is néhányat. Ami fontos, hogy ezek a szolgáltatások és árak csak tájékoztató jellegűek, nem konkrét ajánlatok. Személyre szabott ajánlatért kérem keressetek minket elérhetőségeink egyikén, és igyekszünk minél hamarabb konkrét catering ajánlatot küldeni! 

 • Welcome drink: vendégérkezéskor tálcáról kínáljuk, általában pezsgő és üdítő. Ára 400,- Ft körül kezdődik fejenként.
 • Falatkák érkezéskor: a welcome drink mellé kínálunk néhány sós falatot, ez lehet fine dining falatka választék, vagy pár szem pogácsa. Ez utóbbi ára kb. 500-600,- Ft/fő.

 • Vacsora: az esküvői vacsora kínálata, ára sok mindentől függ. Nálunk egy átlagos menü (tyúkhús leves, 3-4 féle főétel és köret, savanyúság, 2-3 fajta desszert) 10.000,- Ft és 15.000,- Ft között mozog, vendéglétszámtól és alapanyagtól függően.

 • Italok: italkínálatunk általában 10 órás eseményre érvényes, korlátlan fogyasztással. Van benne 3 féle minőségi palackozott bor, sör, üdítő, ásványvíz, prémium olasz Segafredo vagy LaVazza kávé, cappuccino. Az italsor ára (amit leginkább a borok minősége határoz meg) nagyjából 4.000,- Ft/fő áron elérhető.

 • Teríték (porcelánok, evőeszközök): mint mindenben, ebben is rugalmasak vagyunk. Különféle tányérokat és evőeszközöket tudunk biztosítani nektek a vacsorához, igény szerint. Az alap teríték a fehér kerek porcelán tányérból áll, de ezen kívül többféle étkészletből tudtok választani…

 

 • Bútorok: ha az esküvői vacsora helyszínén nincsenek asztalok, székek, akkor ezeket mi is tudjuk biztosítani. 8-12 fős kerekasztalokkal dolgozunk általában, de van aki a hosszú, tábla asztalos ültetést kéri. Nem gond, asztal és szék van bőven! Székből amerikai típusú, úgynevezett Chiavari székeket is tudunk biztosítani.

 • Textilek: többféle alapszínnel rendelkezünk abroszokból és asztalszoknyákból (büféasztalokhoz, ültetéshez, székselyemből), illetve közel 60 féle színből tudtok választani kiegészítőket, pl. átvetőket, futókat, székmasnit… Minden esetben mutatunk mintadarabot a kért textilekből, nem árulunk zsákbamacskát!!!

 

Kedves Olvasónk!

Gratulálunk, ha eddig eljutottál az olvasásban, máris sok hasznos információ van a birtokodban cégünk esküvői catering ajánlatáról. De tudjuk, hogy minden esküvő egyedi, ami személyre szabott ajánlatot is igényel!  

Ezért ha van

 • kérdésed (pl: hozható-e pogácsa, torta, ital, stb)
 • kérésed, extra igény (pl: vegetáriánus, vegán, laktóz-, glutén-, tojás- vagy tejfehérjementes ételek)
 • vagy egyéb más információra van szükséged, kérem keress minket elérhetőségeinken, vagy az ajánlatkérő űrlapot töltsd ki, mi igyekszünk legjobb tudásunk szerint segíteni Neked a Nagy Nap tökéletes megszervezéséhez.

 

Mi garantálja a sikert?

 • nem árulunk zsákbamcskát, mert szerződéskötés előtt kóstolót biztosítunk 2 fő részére
 • Ételeink kiváló minőségét a gondosan válogatott alapanyagok, illetve a hatósági szabályozáson túl az ISO 9001 és HACCP minősítésbiztosítási tanúsítványok is garantálják
 • lehetőséget biztosítunk a textilek (abroszok, székszoknyák, masnik) és egyéb eszközök megtekintésére és személyes kiválasztására
 • az, hogy nem rendezvény gyár vagyunk, a munkánkra nem úgy tekintünk, mint a kötelezően eltöltendő időre!

… és ha ez még nem lenne elég, további költséghatékony ajánlataink is vannak:

 • ahogy már az előbb írtuk, kóstoló 2 fő részére még szerződéskötés ELŐTT!
 • az esküvői tortához díjmentesen biztosítunk tortakocsit!
 • Budapesten díjmentes a helyszín bejárás és az összes konzultáció!
 • 6-14 év közötti gyermekek részére az italfogyasztásból és az ételek árából 50% kedvezményt biztosítunk!
 • az alvállalkozók  (fotós, videós, zenészek, stb.) fogyasztására – adott esetben – szintén kedvezmény jár.​