Weboldal címe
Party Service, Catering, Kitelepüléses vendéglátás, 
​​Esküvői vacsora, Állófogadás
Weboldal címe
Party Service, Catering, Kitelepüléses vendéglátás, 
​​Esküvői vacsora, Állófogadás

Kedves esküvőszervező kolléga! 


Örülök, hogy adsz egy esélyt cégünknek, hogy bebizonyítsuk, az esküvői vacsora megszervezésben is profik vagyunk.


Ha hallottál már olyat, hogy a vendégek összesúgtak az ételek kevésbé esztétikus tálalása vagy kellemetlen ízvilága miatt...

Ha találkoztál már olyan pincérrel, aki a vendégekkel való törődés helyett a telefonját nyomkodta vagy épp saját magát szolgálta ki az italpultból...

Ha volt már „szerencséd” olyan szervezőhöz, aki nem figyelt oda a részletekre, ezért más színekkel, textilekkel, eszközökkel dolgozott, mint amire szükség lett volna...… akkor érdemes tovább olvasnod, mert szeretném megmutatni Neked, hogy a cateringet lehet odafigyelve, szakszerűen és segítőkész hozzáállással is végezni!


undefined


Szerintünk a ceremónia után a fontossági sorrendben az esküvői menü áll (legalább is holtversenyben a zenével) :-). A vendégek mintegy fél napig azokat az ételeket fogyasztják, amelyeket a vendéglátós cég személyzete felszolgál, így kulcsfontosságú, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő ételeket és elégedett legyen a felszolgálással is!

Állítom, hogy akár egy kisebb 30-50 fős lagzi esetén sem lehet olyan módon főzni, hogy a meghívott rokonok és barátok ízlésének megfeleljen. Egy 4 fős kóstoló után is máshogy értékeljük az ételeket, mert egész egyszerűen nem vagyunk egyformák...

Ezért van a cateringben nagy szerepe annak, hogy változatos és kiváló minőségű legyen az esküvői ételsor, hogy minden vendég elégedetten távozhasson. Az általunk összeállított menük igyekeznek ezt a változatosságot nyújtani az Ifjú Pár és vendégei számára. A házias, ugyanakkor modern gasztronómia mellett a mai kor igényeinek megfelelő tálalóeszközök teszik feledhetetlenné az ünnepi ételeket.

Büszke vagyok rá, hogy a szolgáltatásaink biztos alapokon nyugszanak. Az összeszokott, rutinos csapatom jól tudja, hogy mit jelent esküvőre főzni, egy esküvői vacsorára tálalni, és felszolgálni a vendégek legnagyobb megelégedettségére. Ennek köszönhető az is, hogy 2014-ben a 6 legjobb közé kerültünk a Hungarian Wedding Award-on az Együttműködés díjának vendéglátó kategóriájában, csak és kizárólag szakmai szavazatok alapján! Fontos elismerés ez részünkre, de talán ennél is többre tartjuk elégedett Párjaink visszajelzéseit:

"Kedves Károly,

Köszönjük szépen még egyszer a szombati napot, miattatok lehetett ilyen gondtalan számunkra az este. Külön öröm volt látni, milyen szép rendben hagytátok a helyszínt, így vasárnapra alig akadt tennivalónk. Mindenki nagyon dicsérte az ételt és a finom borokat is, minden szuperül sikerült!

Üdv, 

Lívia és Péter"

"Kedves Karcsi!

Csak most hétvégén jöttünk haza nászútról és az esküvő óta nem volt érkezésem megköszönni a közreműködéseteket!

Egyszerűen minden tök jó volt és nagyon sok visszajelzés volt, hogy egyrészt milyen flottul ment minden, illetve, hogy egyszerűen minden nagyon finom volt, de hogy tényleg minden, a vendégváró falatkáktól kezdve az összes főételig. 

Illetve miután az egyik pajtásunk ügyesen felborította az asztalt és minden kiborult, azt is egy pillanat alatt helyreállítottátok. 

Szóval csak jókat tudok én is mondani és másoktól is csupa jókat hallottunk, azt nem tudom mondani, hogy legközelebb is veletek tarjuk a lagzinkat :) , de biztos szívvel ajánlunk majd Titeket másoknak! :)

További szép rendezvényeket! Ági&Csaba"


Ahhoz, hogy Te is hasonló sorokat kapj ügyfeleidtől, illetve hogy számukra a legjobb vendéglátót ajánlhasd, javaslom mindig szaladj végig az alábbi check listán: (tudom, mindenkinek van saját, remélem sok hasonlóságot találsz a két lista között!!!)

 • Van-e megfelelő referenciája, tapasztalata a szóban forgó cateringnek?
 • Milyen minősítésű konyhával rendelkezik az adott cateringes cég?
 • Szerződéskötés előtt van-e lehetőség kóstolásra?
 • Az ajánlat világosan és érthetően tartalmaz-e minden költséget?
 • Megfelelő választékkal bír-e az ételsor Ügyfeled részére, egyedi ételsorokat kapnak-e az igényeikre szabva, vagy csak sablon menükből választhatnak?
 • Milyen extrák járnak az esküvői ajánlathoz?
 • Ár/érték arányban megfelel-e az ajánlat Ügyfeled számára? Miért érdemes a Fine Dine Cateringre bízni az esküvői vendéglátást?

 • konyhánk házias, ugyanakkor modern ízvilágát a magyar és külföldi vendégek egyaránt dicsérik esküvőről-esküvőre
 • 14 éves szakmai tapasztalat, több száz sikeres lakodalom, több mint 10.000 elégedett vendég jelzi munkánk magas minőségét és azt, hogy mi valóban tudjuk: hogyan kell a vendéget „vendégül” látni!
 • nem sablonokkal dolgozunk, minden ajánlatot Ügyfeled igényeire szabottan készítünk el
 • az ajánlatunk letisztult és világos, nincsenek rejtett költségek, amelyek később hizlalják a végszámlát
 • rugalmasak vagyunk, legyen szó haszonkulcsról, anonimitásról, vagy az Ügyfeled által behozott ételekről-italokról
 • ár-érték arányban kitűnő szolgáltatást nyújtunk 
 • levesszük a válladról a vendéglátással kapcsolatos terhet, így több időd marad az Ügyfeledre
 • sok helyszínt ismerünk, tudunk önállóan dolgozni, nem kell a kezünket fognod az egész rendezvényen


Mi garantálja a sikert?

 • nem árulunk zsákbamcskát, mert szerződéskötés előtt ingyenes kóstolót biztosítunk Ügyfeled részére
 • Ételeink kiváló minőségét a gondosan válogatott alapanyagok, illetve a hatósági szabályozáson túl az ISO 9001 és HACCP minősítésbiztosítási tanúsítványok is garantálják
 • lehetőséget biztosítunk a textilek (abroszok, székszoknyák, masnik) és egyéb eszközök megtekintésére és személyes kiválasztására
 • Az, hogy nem rendezvény gyár vagyunk, a munkánkra nem úgy tekintünk, mint a kötelezően eltöltendő időre!... és ha ez még nem lenne elég, további költséghatékony ajánlataink is vannak:

 • Ahogy már az előbb írtuk, ingyenes kóstoló 2 fő részére még szerződéskötés ELŐTT!
 • 60 fős felnőtt vendéglétszám felett az Ifjú Pár esküvői vacsoráját és italfogyasztását a Fine Dine Catering állja!
 • Az esküvői tortához díjmentesen biztosítunk tortakocsit!
 • Budapesten díjmentes a helyszín bejárás és az összes konzultáció!
 • 14 éven aluli gyermekek számára az italfogyasztásból 100% kedvezményt, az ételek árából pedig 50% kedvezményt biztosítunk!
 • Az alvállalkozók  (fotós, videós, zenészek, stb.) fogyasztására - adott esetben - szintén kedvezmény jár.​


Dolgozz Te is egy megbízható, profi cateringessel minden esküvőn, válaszd a Fine Dine Cateringet!