Weboldal címe
Party Service, Catering, Kitelepüléses vendéglátás, 
​​Esküvői vacsora, Állófogadás
Weboldal címe
Party Service, Catering, Kitelepüléses vendéglátás, 
​​Esküvői vacsora, Állófogadás


Az a nap, mikor megajándékozzátok egymást – egymással. Egy életre! Ez a nap csak tökéletes lehet!​


Kastélyok, csodás kertek, egy előadóterem a szomszéd utcában vagy a folyópart  – bármilyen helyszínt is válasszatok, mi megtaláljuk a módját, hogy a vendégek kiszolgálása gyors és pontos legyen. Olyan ételeket és italokat kínálunk, amilyenre vágytok. Biztosítjuk a megfelelő létszámú személyzetet, hogy senkinek se kelljen várakoznia, igazodunk a programsorhoz akár percre pontosan.

Mindehhez csak egy emberrel kell egyeztetnetek a csapatunkból. Ő meghallgatja a terveiteket, szükség esetén ellát tanácsokkal, hogy egyetlen tipikus esküvői baki se történhessen a Nagy Napotokon.


Kérhettek különleges alapanyagokból készített, igazán mutatós fogásokat, vagy hagyományos lakodalmi menüsort, a Fine Dine Catering mindenben naprakész. Velünk rengeteg időt spóroltok és megmentitek magatokat a bosszúságoktól is!

Szeretnétek csodás menüsort egy felejthetetlen helyszínen? Megkóstolnátok, mit kínálunk a vendégeiteknek? Kérjetek ajánlatot még ma, vegyétek igénybe esküvői bónuszainkat, és élvezzétek ki életetek legemlékezetesebb napját 100%-osan! – Mert ez a nap csak Rólatok szól! 

Mi elvégezzük a munka legjavát, a Ti dolgotok már csak az, hogy boldogok legyetek!

...mikor megajándékozzátok egymást – egymással...


Esküvői catering ajánlatunk

Az alkalomhoz tökéletesen illő ajánlatot készítünk el számotokra, melyhez kellő elhivatottsággal állunk hozzá, hiszen tudjuk, mennyire fontos ez a nap Nektek. Irányító munkatársunk a helyszínen saját maga gondoskodik a vendéglátás gördülékenységéről, felügyeli a munkafolyamatokat és koordinálja a felszolgáló személyzetet.

A továbbiakban bemutatunk néhány tételt az ajánlatunkból, ezekből látni fogjátok a kínálat és az árak egy részét, illetve a cateringhez kapcsolódó egyéb szolgáltatásokból is néhányat.

Ami fontos, hogy ezek a szolgáltatások és árak csak tájékoztató jellegűek, nem konkrét ajánlatok. Személyre szabott ajánlatért kérem keressetek minket elérhetőségeink egyikén, és 48 órán belül konkrét catering ajánlatot küldünk. 

Ajánlott szolgáltatás

Bővebb információ

Welcome drink

Vendégérkezéskor tálcáról kínáljuk, általában pezsgő és üdítő. Ára 120,- Ft körül kezdődik

Falatkák érkezéskor

A welcome drink mellé kínálunk néhány sós falatot, ez lehet fine dining falatka választék, vagy pár szem pogácsa. Ez utóbbi ára kb. 220-250,- Ft/fő. 

Vacsora

Az esküvői vacsora kínálata, ára sok mindentől függ. Nálunk egy átlagos menü (tyúkhús leves, 3-4 féle főétel és köret tálakon, savanyúság, 2-3 fajta desszert) 5-7 ezer Ft körül mozog, vendéglétszámtól függően. Igény esetén kóstolásra is van lehetőség, ez 2 fő részére ingyenes.

Italok

Italkínálatunk általában 10 órás lagzira érvényes, korlátlan fogyasztással. Van benne 3 féle minőségi palackozott bor, sör, üdítő, ásványvíz, extra jó Segafredo kávé, cappuccino. Az italsor ára (amit leginkább a borok minősége határoz meg) normális borkínálattal már 1.800-2.200,- Ft/fő áron elérhető.

Bútorok

Ha az esküvői vacsora helyszínén nincsenek asztalok, székek, akkor azt mi szoktuk biztosítani. 8-12 fős kerekasztalokkal dolgozunk általában, de van aki a hosszú, tábla asztalos ültetést kéri. Nem gond, asztal és szék van bőven! Székből amerikai típusú, úgynevezett Chiavari székeket is tudunk biztosítani, fehér, bézs és mahagóni színekben.

Textilek

Többféle alapszínnel rendelkezünk abroszokból és asztalszoknyákból (büféasztalokhoz, ültetéshez, székselyemből), illetve közel 60 féle színből tudtok választani kiegészítőket, pl. átvetőket, futókat, székmasnit... Minden esetben mutatunk mintadarabot a kért textilekből, nem árulunk zsákbamacskát!!!

Egyéb szolgáltatások

Számos kiegészítő szolgáltatás elképzelhető az esküvői vendéglátáshoz, legyen az egy egyszerű pohárköszöntő, vagy akár egy kifinomult whisky kóstoló szivarsarokkal, szinte mindenre van megoldásunk.  

Kedves Olvasónk! Gratulálunk, ha eddig eljutottál az olvasásban, máris sok hasznos információ van a birtokodban cégünk esküvői catering ajánlatáról. Nem szeretnénk zsákba macskát árulni, és csak érintőlegesen beszélni egy-egy szolgáltatásról... Itt egy konkrét, "kézzel fogható" és nem utolsó sorban részleteket is tartalmazó ajánlat. Ingyen letölthető, semmiféle regisztráció, email cím megadás nem szükséges, csak egy kattintás, letöltés, és máris olvashatod részletes esküvői catering ajánlatunkat. ​Ez egy általános ajánlat, de tudjuk, hogy minden esküvő egyedi, más-más vendágkörrel, más-más igényekkel. Éppen ezért tekintsük ezt az ajánlatot kiindulási pontnak, egy alapnak, ahonnan el tudunk indulni egy kerek, a Ti igényeiteknek pontosan megfelelő, személyre szabott ajánlatig.

Ha van

  • kérdésed (pl: hozható-e pogácsa, torta, ital, stb)
  • kérésed, extra igény (pl: vegetáriánus, laktóz, glutén, tejfehérje mentes ételek)
  • vagy egyéb más információra van szükséged, kérem keress minket elérhetőségeinken, vagy az alábbi gomb megnyomása után töltsd ki ajánlatkérő lapunkat, mi igyekszünk legjobb tudásunk szerint segíteni Neked a Nagy Nap tökéletes megszervezéséhez.


"Ezúton szeretnénk megköszönni Karcsinak az előkészítésében és lebonyolításában nyújtott szakszerű és magas színvonalú segítségét, hogy ezáltal is segített tökéletessé tenni esküvőnket. A szervezés során tanúsított türelme és az általa adott jó tanácsok nagyban megkönnyítették számunkra az előkészületeket.

Az ételek széles választéka és kitűnő minősége, a terem és az asztalok berendezése minden korosztályt lenyűgözött. A kiszolgálás színvonala pedig minden elváráson felüli volt. Egyszóval csak szép emlékek maradtak bennünk az esküvőnkről és ebben Karcsinak és csapatának nagyon nagy szerepe volt.

Nyugodt szívvel ajánljuk Karcsit mindenkinek, aki magas szintű és minden igényt kielégítő szolgáltatást akar.
Kívánjuk nektek, hogy továbbra is ilyen örömmel és lelkesedéssel tudjátok végezni a munkátokat!"


Kriszta és Laci
"Életünk legszebb napja volt!

Tökéletes volt a helyszín, a szervezés, a dekoráció. Az ételeket mindenki nagyon dicsérte, a vendéglátás 100%-os volt! Köszönjük Neked, nagy mértékben hozzájárultál, hogy ez a nap tényleg életünk egyik legfelejthetetlenebb emléke legyen."

Ivett és Ákos